Viikkotaulu

Selkokuvitettu viikkotaulu auttaa ennakoimaan päivän kulkua ja siirtymistä seuraavaan toimintaan. Viikkotauluun on kerätty arkeen liittyviä kuvia, jotka toistuvat usein arjessa. Viikkotaulu on A3-kokoinen. Viikonpäivät on merkitty yleisillä käytössä olevilla väreillä. Viikkotaulun mukana on 30 selkokuvakorttia. Kortit kiinnitetään viikkotauluun pitävällä tarralla.

Kortteihin ei ole kirjoitettu mitään, jotta niitä voisi hyödyntää useammassa eri merkityksessä. Kortteihin voi kirjoittaa sanavihjeen pyyhittävällä tussilla. Kortteihin kuuluu 3 tyhjää korttia. Niihin voit piirtää tai kirjoittaa puuttuvat tärkeät kuvat. Viikkotaulusta löytyy seuraavat kortit: päiväkoti, koulu, työ, tehtävä, leikki, kotityöt, siivota, asiointi, avustaja, musiikki, vapaa-aika, syödä x2, pukea/riisua, hampaiden pesu, kyyti, nukkua x2, TV, ulkoilla, suihku, lähteä, WC, henkilö, kahvi x2, sauna ja tyhjä x3.

Hinta: 59e (sis. Alv) + postikulut 6,90€

Koululaisen viikkotaulu

Koululaisen viikkotaulu on alkuperäisestä viikkotaulusta muokattu versio, jonka kuvat on kohdennettu erityisesti koululaisille. Taulun avulla kouluun lähteminen on helpompaa, kun kaikki toiminnan vaiheet ovat kuvitettuna järjestyksessä. Koululaisen viikkotaulua voi hyödyntää myös muistin tukena, kun kaikki kouluun otettavat tavarat ovat taulussa kuvitettuna. Koululaisen viikkotaulua voivat käyttää myös esimerkiksi päiväkotilaiset, opiskelijat tai kuka tahansa, joka hyötyy kuvien käytöstä arjen tukena.

Koululaisen viikkotaulu on A3-kokoinen. Viikonpäivät on merkitty yleisillä käytössä olevilla väreillä. Koululaisen viikkotaulun mukana on 30 selkokuvakorttia. Kortit kiinnitetään viikkotauluun pitävällä tarralla. Kortteihin ei ole kirjoitettu mitään, jotta niitä voisi hyödyntää useammassa eri merkityksessä. Kortteihin voi kirjoittaa sanavihjeen pyyhittävällä tussilla. Kortteihin kuuluu 3 tyhjää korttia ja 2 tyhjää kellotaulua. Niihin voit piirtää tai kirjoittaa puuttuvat ja tärkeät kuvat ja kellonajat. Koululaisten viikkotaulusta löytyy seuraavat kortit: Pipo ja lapaset, liikuntavaatteet, kumisaappaat, sukset, luistimet, reppu, avaimet, lääke, eväät, puhelin, kirja, leikki, raha, tehtävä, vapaa-aika, WC, pukea/riisua, kerho, kyyti, lähteä, koulu, nukkua, avustaja, syödä, hampaiden pesu, tyhjä x3 ja kello x2.

Hinta: 59e (sis. Alv) + postikulut 6,90€

Tuotteen tilaaminen

Kun haluat tilata itsellesi viikkotaulun, laita sähköpostia osoitteeseen: toimisto@tulkkausilona.fi. Kerro sähköpostissa oma nimi, postiosoite, puhelinnumero, tilattava tuote (viikkotaulu vai koululaisen viikkotaulu) ja sen määrä. Sinulle lähetetään puhelimeen maksulinkki. Lähetämme tuotteen postilla, kun olet maksanut. Viikkotaulun hinta on 59 € (sis. Alv) + postikulut 6,90€. Mikäli tarvitset erillisen paperikuitin, mainitse tästä sähköpostissa.