Muistipeli

Viittoma-selkokuva muistipeli on helppo ja mukava tapa oppia arjen tärkeimmät viittomat. Muistipeli sisältää 24 kuvaparia, eli yhteensä 48 yksittäistä kuvakorttia. Viittomakuva ja selkokuva ovat keskenään pari. Muistipeliä voi pelata yksin tai yhdessä perinteisen muistipelin tapaan tai pelikortteja voi käyttää myös muihin kommunikaatioharjoituksiin.

Muistipelistä löytyy seuraavat kuvat: Koti, kirja, perhe, ystävä, pelata, iloinen, surullinen, pukea (vaate), musiikki, herkullinen/makea, kiitos, syödä, juoda, haluta, kahvi, ulos, odottaa, auttaa, kuunnella, katsoa, vesi, sää, nukkua ja televisio.

Hinta: 25€ (sis. alv) + postituskulut

Löydät ohjevideot muistipelin viittomiin tämän sivun alalaidasta.

Tuotteen tilaaminen

Kun haluat tilata itsellesi muistipelin, laita sähköpostia osoitteeseen: toimisto@tulkkausilona.fi. Kerro sähköpostissa oma nimi, postiosoite, puhelinnumero, tilattava tuote ja sen määrä. Sinulle lähetetään puhelimeen maksulinkki. Lähetämme tuotteen postilla, kun olet maksanut. Muistipelin hinta on 25 € (sis. Alv) + postikulut. Mikäli tarvitset erillisen paperikuitin, mainitse tästä sähköpostissa.


Viittomien ohjevideot

Auttaa viitottuna


Haluta viitottuna


Herkullinen, makea viitottuna


Iloinen viitottuna


Juoda viitottuna


Kahvi viitottuna


Katsoa viitottuna


Kiitos viitottuna


Kirja viitottuna


Koti viitottuna


Kuunnella viitottuna


Musiikki viitottuna


Nukkua viitottuna


Odottaa viitottuna


Pelata viitottuna


Perhe viitottuna


Pukea, vaate viitottuna


Surullinen viitottuna


Syödä viitottuna


Sää viitottuna


TV viitottuna


Ulos viitottuna


Vesi viitottuna


Ystävä viitottuna